MAKITA ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 18V DGA452Z

MAKITA ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ 18V DGA452Z

120.00

Το Makita Li-Ion Angle Grinder 18v Dga452Z είναι ένας ασύρματος γωνιακός μύλος 115 mm με κινητήρα 4 πόλων, που τροφοδοτείται από μπαταρία τύπου slide τύπου 18V Li-ion LXT (δεν περιλαμβάνεται).

Κωδικός προϊόντος: 88381660112 Κατηγορία

Περιγραφή

Γωνιακός μύλος Makita DGA452Z 18V Li-ion LXT – Δεν περιλαμβάνονται μπαταρίες

Ασύρματο Γωνιακό Μύλο 115mm

Ο DGA452 είναι ένας ασύρματος γωνιακός μύλος 115 mm με κινητήρα 4 πόλων, που τροφοδοτείται από μπαταρία τύπου slide τύπου 18V Li-ion LXT (δεν περιλαμβάνεται). Ο κατασκευασμένος κινητήρας Makita αποδίδει έως και 11.000 σ.α.λ. για ταχύτερη λείανση. Σπειροειδή κωνικά γρανάζια για πιο ομαλές περιστροφές και πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας. Δυνατότητα χρήσης τροχών ή δίσκων για κεντρικούς μύλους.

Το περίβλημα του γραναζιού μπορεί να περιστραφεί για να ταιριάζει στις περισσότερες εφαρμογές κοπής και λείανσης, η πλευρική λαβή μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές του εργαλείου. Συρόμενος διακόπτης με κλείδωμα και κλείδωμα άξονα για εύκολη αλλαγή τροχών.

Διαθέτει λειτουργία κατά της επανεκκίνησης με προειδοποιητική λυχνία και ηλεκτρονικό περιοριστή ρεύματος με προειδοποιητική λυχνία. Το DGA452Z μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα εξαγωγής σκόνης με προαιρετικό κάλυμμα τροχού συλλογής σκόνης.

Εξοπλισμένο με κύκλωμα προστασίας μπαταρίας

Σχεδιασμένο για να προστατεύει την μπαταρία από ζημιές λόγω υπερβολικής εκφόρτισης, υψηλής θερμοκρασίας ή ρεύματος υπερφόρτωσης.

  • 4πολικός κινητήρας
  • Συρόμενος διακόπτης με λειτουργία κλειδώματος On
  • Λειτουργία κατά της επανεκκίνησης
  • Δυνατότητα χρήσης τροχών ή δίσκων για κεντρικούς μύλους
  • Ηλεκτρονικός περιοριστής ρεύματος με προειδοποιητική λυχνία

Επιπλέον πληροφορίες

Μαρκα

Makita

Τύπος

DGA452Z

Go to Top